Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smsek...:D

 1. Az Ön holnapi horoszkópja: Sokvirágot kap, még több dicséretet.Mindenki csak Önröl beszél! De hát ilyen egy szép temetés!!!

2. Sötét éjszaka volt az asztalra fektettél, én széttettem a lábaimat, mikor vetköztetni kezdtél. Fölém hajoltál, én felsikítottam és megtörtént az első ................. pelenkázásom!

3. Nélküled alszom el, de te álmomból keltessz fel. Kívánlak! S már érzem illatod, s ajkamon forró nedved édes ízét. Szeretlek: ó kávé!

4. Olyanok a lábaid akár az őzé! Nem olyan kecses, hanem olyan szőrös!

5. Ritka szép hajad van, de inkább ritka mint szép!Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz, és kijön a mag! Kérsz még egy szotyit?

6. Minden éjszaka betakarod fázótestemet, minden éjszakán rajtam vagy.Élni nélküled nem tudok. Sokszor az ágyban magamoz ölellek, és a legszebb dolgokra gondolok. Hol a fenében vagy már, te büdös takaró!

7. Érzem az ajkad puhaságát, s rajtam keresztül a lé folyik a szádon át, mertén vagyok a SZÍVÓSZÁL!

8. Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc, ezek az ajkak és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek! De mostmár elég rólam! Te hogy vagy? Cupp :-)

9. Mi az? Használat előtt kicsi és ráncos, használat közben merev és nedves, használat után ernyedtés csöpög. Esernyő!

10. Először finoman behatolok abba a nedves kisrésbe, majd vadul dolgozom rajta, végül ELMEGYEK, így szerellek meg te átkozott vízakna!

11. Ha rád gondolok a vágytól égek, hogy barna tested a számhoz érhet. Sokan látják, nekik már világos hogy az én szerelmem a Borsodi Világos!

12. Forróságtól izzadva vágyom rád, nyelvemmel akarom érezni minden egyes porcikád, és ahogy zuhanyként hűsíted le tüzelő testem. Imádlak csoki fagyi!!!

13. Van egy dolog, ami nagy és kemény, ha beveszed a szádba és ki-be húzogatod, idővel fehér lé kezd folyni belőle... Ez a fogkefe :)

14. Tegnap ejjel orulten kerestelek! A csupasz testemen akartalak erezni! Aztan megis csak nelkuled kellett elaludnom! Hol voltal te hulye pizsama?

15. Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetköztetsz.... Hurrá, új pelust kapok!

16. Tudom rosszul fog esni, amit most irok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a télapó nem létezik! :-)

17. Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER!

18. Egy átmulatott éjszaka után a férfi felébred, mellette fekszik egy nő. Felkel, belenéz a tükörbe, és a szájából kilóg egy fehér madzag. Megszólal, mikozben hózza kifelé: "Istenem, csak add, hogy Lipton tea legyen!"

19. Hosszú és kemény, beveszem a számba. Ide-oda mozgatom, egyre mélyebben, és gyorsabban, már folyik valami fehér a számból, mikor végre kiveszem a FOGKEFÉT!

20. Forróságtól izzadva vágyom rád!Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni amint hideg zuhanyként hűtöd le tűzelö testemet! Imádlak:COCA-COLA !:)

21. Élvezem ajkaid gyűrűjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll mert én vagyok a szívószál! :-)

22. Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit?

23. Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Balleys!

24. Amikor meglátod, barna és fexik. De ha izgatod feláll ..... de én félnék a barna medvétől!

25. Halkan belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét. Hirtelen megtalálod a legizgalmasabb pontot, és elkezded szívni.... TEEE SZUNYOG!!!!!!!

26. Reggel, mikor az ágy kivet, első gondolatom te vagy, csak rád vágyom! Te vagy az életem, az álmom! Kávé, kávé mindenárom!

27. Reggel nem eszem mert hiányzol, délben nem eszem mert hiányzol este nem eszem mert hiányzol, éjjel nem alszom mert éhes vagyok.

28. Nyár van! A madarak is csinálják, a pillangók is csinálják. Szeretnéd te is csinélni? ..De hisz te nem is tudsz repülni!

29. Vágytam Rád, kívántalak, levetköztem és izzadni akartam alattad órákig, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva te dög SZAUNA! (Betty)

30. Imádom, ha te vagy fölül, így meleg érzek belül.Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek, ugye bedöltél e viccnek?! Ez nem is lenne uncsi, de sajnos ez a PULCSI...

31. Szeretnék rád ülni, irányítani az egész testedet, csak én mozognék, együtt mennénk a mennyországba is! Oh drága biciklim!!

32. Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád! Remélem megértesz és meg leszel nélkülem. Tudom, hiányozni fogok! Nagyon szerettelek: a TE AGYAD!

33. Most ébredtem.Az ablakodon át látom egyedül alszol és fázol.Bekúszom melléd,melegíteni akarlak,de felébredsz és szemetszúr neked jelenlétem. Jó reggelt! NAPFÉNY by.Csontbögre

34. Egész este arról álmodtam,ha felébredek végignyalom a tested,aztán hosszú ,hűvös csókkal a magamévá teszlek.Imádlak magnum :)) by borda

35. Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb ... a mobiltelefon.

36. Itt állok elotted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.

37. Imádod édes testemet. Szereted, ha a szám a szádhoz ér.Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? Nem tudod? JIM! JIM! JIM BEAM

38. Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte. Ki-be mozgatta, és utána kihúzta. Egy kicsit véreztem is, hisz ez volt az elso... foghúzásom.

39. Szeretlek,imádlak főleg a mogyorós részed.Amikorleveszem a köntösöd,borzongás járja át testem. Mikor elkezdem a számba venni a fő részed,kívánom azt az érzést.A fogaim odaérnek hozzá,a nyelvem már érzi. Te is tudod miről beszélek! Miután befejeztem eldobom a csokipapírt!

40. Komolyan beszélnünk kell a kapcsolatunkról. Szeretném, ha nem lenne köztünk semmi... Se ruha, se levegő!

41. Kezedbe veszed a rózsaszín húsdarabot, a tövétől fel-le mozgatod. Minden húzás után valami fehér fröcsköl, s azon gondolkodsz: hogy utálsz tehenet fejni! by:Lydo

42. Amikor megláttam, kemény volt és hatalmas. De erot vettem magamon, és nem kaptam be, hanem, lehúzogattam róla a bort, és lassan szopogatni kezdtem az Őszibarakot.

43. Szeretlek, mert drága vagy nekem. Szeretlek, mert nem kell sokáig füzni, hogy járj velem, szeretem a nyelved, és élvezettel hatolok beléd, te vagy a kedvenc cipom!

44. Imádom, ahogy végigsimítod tested meztelen ujjaiddal...ahogy minden testrészem nyomogatod...ahogy engem lesel titokban, hogy még mindiga régi vagyok-e...hiszen én vagyok a kattintgatós egered!!

45. Itt állok elotted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.

46. Szia! Csak azért írok hogy tudd, tegnap este betelt a pohár, elegem van, nem bírom tovább, húztam halasztottam egy ideig de, most már el kell mennem a fogorvoshoz.

47. Szerelem reggel,szerelem délben,szerelem este... Az a kurva csaptelep

48. Éreztem, hogy úrrá lett rajtam a vágy. Megfogtam a derekát, az ajkaink szenvedélyesen egymáshoz értek - aztán összezárta a lábait, és összetört a szemüvegem...

49. Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: INFLUENZA...r@usch

50. Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod

51. Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested. Üdv: Influenza sylvi

1. Hány SMS-t kell még írnom ahhoz, hogy befogd a szádat?

2. Szia valami fontosat kérnék tőled fjdgkjdvk@gkkfwepő\"\"43vázüüü7ü532 megtennéd?? Sűrgős lenne!

3. A telefonszámát egyvéletlen szám-generátor kiválasztotta. Ön nyert egy gyalogtúrát Sydney-be!Gratulálunk!

4. Erősítse meg a megrendelését! A tölgyfa szobabútort holnap 10:00 órakor utánvéttel kiszállítjuk!

5. Itthon hagytad a mobilod!!!

6. Adott Isten füvet, fát kértem mutasson egy nagyfaszt, erre megadta a számodat.. : ))

7. Sürgős. Itt a központ. Azonnal dobja el a készüléket, robban!

8. Helló, Te dögös nőcsábász, Te szexmániás izomkolosszus mindjárt odarohanok hozzád és leteperlek - na erről álmodsz, ugye?

9. Nem értem miért mondják, hogy nem lehet repülőn mobiltelefont használni. Nincs vele semmi problééémmmmmaaaaaaa....

10. Figyelem! A telefonja fel fog robbanni! A tűzoltók hívásához nyomja meg az 1-es gombot. Életbiztosítás kötése: 2-es gomb.

11. Elfelejtettél? Legalább nehány szóra sort keríts, ezert van a short message.

12. Vigyázz!!! Bemondták, hogy a te telefonod is....... ........... ......... ......

13. Itt az ideje, hogy valaki újból megnyomjon. Nagyon szeretem, már nagyon hiányzott. A telefonod

14. Mire gondolsz? Kérlek írd ide:... Szex? Na most lebuktál!!!

15. Sim-kártya végleges kisütése folyamatban...

16. Vigyázz magadra! Belőled csak egy van. A többiek többen vannak, őket könnyű pótolni...

17. Dolgozni mentem - 10 perc múlva jövök.

18. Egész délelőtt azon gondolkodtam, hogy lenne 25 cm-es a farkam?? Legegyszerűbb, ha félbehajtom!

19. Csak kíváncsi vagyok, be van-e kapcsolva a mobilod!

20. ABCDEFGHI JKLMNOPQRS TUVWXYZ Neked adom a telcsim összes betüjét, írj nekem belőle valamit.

21. Unom már, hogy minden társaságban csak a nőkről, és a sexről lehet beszélni. Beszéljünk a zenéről! Dugtál már zongorán?

22. Ezt már irtam? Vagy csak ezután fogom irni?

23. Tisztelt Pszichológus Úr! A barátnőmnek Siemens C45-ös telefonja van, nekem pedig Nokia 8210. Van a kapcsolatunknak jövője?

24. SMS IQ teszt! Fogja a jobb kezébe a telefont. Adatfeldolgozás, várjon......... Az Ön IQ-ja megegyezik a cipőméretével!

25. Hello! Hogy vagy? Ne nézz olyan bután, csak én vagyok... a telefonod. Csak ki akartam jönni egy kicsit a táskádból :)

26. Jó reggelt! Ez egy korai ébresztő-SMS. Csak azt akartam kérdezni, hogy Te sem tudsz már aludni?

27. Öntudatra ébredtem! - a telefonközpont.

28. Ez egy szerencse sms, küld el az igazi barátaidnak, s ha visszaküldik, akkor biztosan tudod, hogy számíthatsz rájuk!

29. Ha elolvasta, kérem tépje össze ezt az smst!

30. A telefonszámát egy véletlen szám-generátor kiválasztotta. Ön nyert egy gyalogtúrát Sydney-be! Gratulálunk!

31. ÚJ*ÚJ*ÚJ! SMS-SEX-VONAL! --- OOOH... MMMH... OOOOOH... JAAAA... MMMMMMH... 320 Ft + ÁFA, köszönöm!

32. Szia bébi! Felhívhatlak? Igeeeen? Akkor gyere fel!

33. Fordulj meg légyszi, mert nem vagyok benne biztos, hogy téged kívánlak annyira!

34. SMS megnyitása, kérem várjon...

35. Erősítse meg a megrendelését! A tölgyfa szobabútort holnap 10:00 órakor utánvéttel kiszállítjuk!

36. Figyelem! A PIN kódja 20 másodpercen belül autómatikusan megváltozik!

37. Figyelem! Ez egy vészhívás! A telefonját haladéktalanul adja le a következő benzinkútnál!

38. Még nem árulhatom el a nevem. Meg kell várnom míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba!

39. Ezt az smst kifejezetten csak azért írtam, hogy legyen egy ilyen smsed.

40. Sok káros szenvedély lehet kellemes, de a szex nem rontja a fogakat!

41. A rendőrség keres valakit, aki szép, okos, sexi és hihetetlenül jó az ágyban. Te biztonságban vagy, de én hova bújjak el?

42. Szió! Döntöttem! Szeretném, ha a szívem csak a Tiéd lenne, ezért szakítottam másik két barátnőmmel! Szerelmed

43. WARNING!!! Critical ERROR! This message is a MobilPhone VIR...

44. Tisztelt Ügyfelunk! Tájékoztatjuk, hogy az e havi mobilszámlája átlepte az 500.000 Forintot. Ügyfélszolgálat

45. Gratulálunk Ön megnyerte akciónk fődíját 100.000 Ft ingyen beszélgetést! Mázli Rt.

46. Az Ön telefonjának az akkumlátora túllépte a megengedett hőmérsékletet, ezért azonnal helyezze hideg víz alá!

47. Ez egy csengőhang, énekeld: La-la-di-da-la-da.... Klassz, végre már nem kell Nokia telefon egy csengőhang fogadásához.

48. Korábban azt mondták, ha valaki rád gondol, akkor csuklassz. Ma inkább kapsz egy SMS-t :))

49. A legutolsó SMS-ed olyan csodálatos volt... Ja, nem. Téves szám

50. Ne haragudj, hogy eddig nem írtam. Most hívott Claudia Schiffer, ő is nagyon várja már a válaszom.

51. Egy hangya szorult belém! Azonnal szedj szét és vedd ki belőlem, mert csiklandozza az antennám. A telefonod

52. Mit nézel? Csak a telefonod vagyok, és ki akartam próbálni, hogy működik-e még a csengőm.

53. Az ön által hívott szám: Zaire, (emeltdíjas tarifa 640 Ft/min) Beszélgetési idő hossza: 74 perc.

54. Bocs, elírtam a számot, ez az SMS nem neked szól. De ha már így alakult, nem akarsz velem szeretkezni?

55. Tisztelt Ügyfelünk!Az Ön egyenle 8344Ft. Ez az összeg túl magas, ezért kérjük hívja fel a barátját/barátnőjét amikor csak teheti.

56. Valami gebasz lesz a telefonommal, nem bírok SMS-t küldeni!

57. Ezt nem ide akartam küldeni!

58. Figyelem, ez egy SMSbomba. Amennyiben 30 mp-en belül nem küldi tovabb, az Ön telefonja felrobban...

59. hrdtjfkléas jkféla fjfélkazrdhtdr ghdfztruz hdgfghbgvhgfgjhfjfz. Érted már?

60. Most kaptál egy SMS-t. És mi van akkor? Azt hiszed,menő vagy? by J

61. @...˛°˘˘!!´´))((..@@@ vírus jött át a telefonodról!! @@..== GYeR@e és !!==AzoNN@@aL ˘ @() SeMLe@˘!(GeSÍTS???@@

62. Gratulálok! Ön megnyerte az Erotic Bt. extra nagy péniszhosszabitóját! Az ön telefonjáról hivták legtöbbször a kisfaszú buzik lelki segélyvonalát....

63. A magyar természetgyógyászok szövetsége gratulál Önnek, mert Ön az egyetlen aki szájrátétellel gyógyítani tudja a fitymaszükületet!cy

64. Helló! A bőr- és nemibeteg gondozóban adták meg a számod,nekem is tripperem van és érdekelne,hogy fájdalmas-e a kezelés vagy nem éreztél semmit? Suzy:)

65. Hidd el én olyan hálás vagyok a sorsnak hogy minket összehozott és megmutatta a lényeget: vannak még igazi SEGGFEJEK!

66. ttttttttttt ttttttttttttttt ttttttttttt tttttttttttttt tttttttttt tttttttttttt gondoltam unatkozol és küldök pár sort.

67. Tisztelettel tájékoztatjuk önt, hogy Jimmy halála után ön a világ legrondább embere!!

68. Ez a kisugárzás, eza mosoly, ez az inteligencia, ez a helyes arc, ezek az ajkak és mindenek elött ezek a gyönyörű szemek! De most már elég rólam! Te hogy vagy?

69. Elcserélném barátomat egy ganéj szarra! Jelige: szart szarért

70. Bocsi ez az sms félrement visszaküldenéd? :)

71. Ez itt egy sms.

72. Akkor holnap 5-re jövök szeretkezni. Ha késnék kezd el nélkülem!

73. Gratulalunk, Ön a Melegek Szövetségének teljes jogú tagja lett. Ne feledje, mi mindig Ön mögött állunk!

74. Üdvözöljük! Ez a könnyű élvezetek szolgáltatás. Amennyiben igényli szolgáltatásunkat, küldje vissza az I LIKE FUCKING hívószót. Ne izguljon annyira, ajándék is lesz!! /sexigidus

75. Boldog Szülinapot. Vettem nagy adjándékot, de sajonos a lovat részletekben vettem meg úgyhogy először kapsz tőlem egy LÓFASZT! (by K.Dani)

76. Sajnálatal közöljük hogy barátnője heves szexuális csatában két golyót kapot.Ezért előbb az eszméletét vesztete majd elment.!!

77. Ma reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok! Pedig alattad kéne!!

78. Mi az: felforrosodik a levegő, kikapcsol az agy,eláll a lélegzet, dobolni kezd a szív és akivel ez történik sms-t küld neked?

79. Az év minden napján emelkedik azoknak a száma akik kinyalhatják a seggem!A mai naptól te is közéjük tartozol!!

80. Tudomásunkra jutott, hogy szeretkezéseinek 78%-át? hátulról kutyapózban végzi.A túl magas arány miatt 2003.évben ebadót köteles fizetni!

81. Bocs, hogy csúnyán írok... (Szőkenő)

82. A rendorseg keres egy vizihullat. Puffadt, gusztustalan, oreg, kicsi a farka. Aggodom, jol vagy?

83. A rendőrség keres egy szexi, jó humorú embert. Te biztonságban vagy, de én hova menjek? Csak gondoltam irok Neked,de semmi értelmes nem jut eszembe: d\'as!fl6\"jág3sav=5/(sfd :)

84. Tegnap nálam hagytad a boxered..nem gondoltam volna,hogy ennyit eszik!

85. Mikor ezt az sms-t olvasod, üzenet küldöje szivesen fogna a feneked. Mosolyodbol latszik, hogy tetszik az ötlet. Mi lenne, ha kiprobalnank kicsivel többet?

86. Várok egy SMS-t...

87. Emlékszel, amikor együtt utaztunk a vonaton, és Te kinéztél az ablakon, én pedig kidugtam a seggem és mindenki azt hitte, hogy ikertestvérek vagyunk? :))

88. A legjobb TV a nő! Elöl van 2 gomb, hátul a hangszóró, középen a képernyö. Havonta szines adás van és ha netalán elmarad akkor valaki baszogatta a készüléket! - by ÁB

89. Mosolyogj, ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz. - by ÁB

90. Csillagok, kérdöjelek, vigyori pofák, zárójelek, pontok, vesszök! Rám támadtak az sms-ek, gyere, hivj egy mentöt! - by ÁB

91. Segítenél nekem matekot tanulni??? látod, annyira nem értek a számokhoz, hogy most is betük jelennek meg, pedig a számokat nyomkodom a telefonon. - by ÁB

92. Gratulalunk,Ön a Melegek Szövetségének teljes jogú tagja lett.Ne feledje,mi mindig Ön mögött állunk!

93. Ezt az SMS-t csak egy szexis lány tudja elolvasni. nem megy? Próbáld újra!Még mindig semmi? Aaa hagyjuk..

94. Nektek is 4 * a pinkódotok?

95. Nézem a csillagokat és téged látlak,nézem a napot és téged látlak,nézem a világot és téged látlak..Menj már arrébb bazzeg mert nem látok tőled semmit!

96. A Gixer GSM legújabb szolgáltatása: ha Ön rendelkezik vibrácios akkumlátorral ellátott telefonnal, dugja a seggébe, és Mi percenként felhívjuk.

97. Szolgáltatónk fellép az illegális tartalmú, közszeméremsérto SMS üzenetek ellen, ezért az Ön simkártyáját letiltottuk, Ön ellen rendorségi eljárást indítottunk.

98. Ez egy GSM vírus. Félórán belül küldd tovább, különben zseblámpa lesz a telefonodból. A technika ördöge.

99. Ez egy GSM vírus! A SIM kártyája törlésre kerül. Folyamat indul. brrr, brrr, brrr. Kész, Ön ezentúl Romacom ügyfél.

100. Bocsi, elhagytam a telefonszámom. Nekem adod a Tied?

101. A legújabb amerikai felmérések szerint azok a férfiak, akik ágybavizelnek és gyengék a szexben, azok a jobb kézben tartják a telefont mikor ezt az SMS-t olvassák!!

102. Most a világon 630millio ember alszik, 300millio eszik, 2.2millio szeretkezik. Csak 1 birka olvassa ezt az üzenetet!

103. Kedves elöfizetö! Kötelességünk tájékoztatni Önt, hogy már jó ideje figyeljük tevékenységét. Most például SMS-t olvas!

104. Tisztelt Elofizetonk! Gratulálunk, Ön rendelkezik a legkisebb készülékkel vásárlóink között. Nem, nem a mobiltelefonra gondoltunk...

105. A szán lerobbant, a rénszrvasok itt hagytak! A bokám kibicsaklott, a krampuszok kurváznak. Az idén már nem megyek sehova! Üdv: a Mikulás.

106. Beszéltem a régi barátaiddal,és azt mondták,hogy gonosz voltál,mert mindig kavicsot dugtál a seggedbe,hogy fájjon a faszuk. Fa:Jézuska.

107. SAJNÁLATTAL KÖZÖLJÜK HOGY barátnője heves szexuális csatában 2 golyót kapott ezért elöbb az eszméletét vesztette majd elment:))po

108. A férfi nemi szerv életkorok szerinti definíciói:0-10 év:víznű,10-20 hajtómű, 20-30 erőmű, 40-50 remekmű, 50-60 életmű, 60-70 emlékmű, 70-... BŐRDÍSZMŰ

109. Nincs olyan karom, mint Arnoldnak, nincs olyan szemem, mint Brad Pittnek, nincs olyan hasizmom, mint Mel Gibsonnak, de úgy nyalok,mint Lassie

110. Sielni vagyok van itt egy 3kivánságot teljesitő muki 1kivánságom:1szelet kenyér adott 1 cipot 2ik 1 pohár viz kasptam 1 tengert 3ik meleg megadta a számod

111. Tudod miért nem szeretek sziával köszönni? mert ez egy rövidítés:SZeretnék Izzadni Alattad!! By Sabi

112. Drágám, nem tudnám,hogy lennék meg nélküled,de holnaptól kipróbáljuk...

113. Ne olvass el!!!

114. Sms-ei alapján mért IQ-ja nem tartja indokoltnak ilyen bonyolult készülék használatát.Ezért kérjük, hogy használjon inkább papírt és ceruzát!

115. Elfelejtettem hogy kell smst irni

116. Most küdök neked egy nőnapi SMSvirágot. Ha nem kaptad meg hívj fel!

117. Szeretlek, Imádlak! Nem téged hanem a Nokiát!!

118. Rájöttem,hogy én vagyok az isten,mert mikor imátkozom,csak én hallom! Timi!

119. Minden nap kiválasztok egy hozzám közelálló nagyon kedves személyt és kedves üzeneteket írok neki.Ez ma nem a Te napod KÖCSÖG!!!

120. Hány típusa van a nőnek? 1.fecér 2.facér 3.él- hal a facér

121. Ez egy popsi simogato sms. Tedd a popsidra a telefont és rezzzegtesd, ha kis idö mulva Áhhh hangot adsz ki azt jelenti berezonált a G-pontod(walti)

122. Gratulálunk on nyert nyeremenyet egy 3 hetes Ciganygyereket szerkestosegunkben atveheti, ha elmulasztana postazzuk az egesz CSALADOT

123. Egy Allambiztonsagi ugybe keveredett. Ne forduljon meg csak nyujtsa ki a bal karjat, amig egy fekete taskat nem kap bele!

124. Sajnálattal közöljük, hogy a Pumpálós Puncivadász önkielégitönk elfogyott, ezért mást kell választania. Kérésére katalógust küldünk.

125. Tisztelt Elofizetönk! Felhivjuk figyelmét arra, hogy számlája elérte a 100.000Ft.-os határt.

126. Gratulalunk Ön megnyerte akcionk fodijat 100 000 Ft ingyen beszélgetést! Gixer Gsm

127. Az on telefonja zavarja halozatunk mukodeset ezert kerjuk helyezze a keszuleket a foldre es 1-meter magasbol paros labbal ugorjon ra!

128. Tajekoztatjuk, hogy legutobbi hivasat a BRFK rogzitette. A hangszalagotbizalmasan kezeljuk, harmadik szemelynek nem adjuk ki. Gixer GSM.

129. A nők akkor érik el a csúcspontot, amikor a férfiak a mélyponot.

130. Ne hívj, ne keress, ne zavarj! Énekelni tanulok. Az országnak új királyra van szüksége!

131. Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat. A 15400 forintos szolgáltatási díjat a havi számlájához írjuk.

132. Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat. A 170 forintos kezelési költséget minden alkalommal levontuk kártyájáról. Eddigi szolgáltatások ára (15 db) 2380 forint.

133. Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat. Eddigi átirányítások száma 19.

134. Ez a kisugárzás, eza mosoly, ez az inteligencia, ez a helyes arc, ezek az ajkak és mindenek elött ezek a gyönyörű szemek! De most már elég rólam! Te hogy vagy?

135. Gratulálok,Ön egy,egyhetes cigánygyereket nyert. Amennyiben nem jelentkezik érte az egész családot elpóstázzuk!

136. A szerelem definálhatóan amorfizálodott periférikus komplexum, ami a pszeudoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a "de jó lenne baszni" érzést.

137. Mi a teendő ha a multiplikátoros telebabrátorban nem zigál a gagyugo és nem oborol a huppancs?

138. Telefonja bűncselekményből származik, helyzetét bemértük, MARADJON A HELYSZÍNEN AMIG ÖNÉRT MEGYÜNK! Minden ellenállás súlyosbítja helyzetét! SMS-Akciócsoport

139. Mára megváltoztak a -val, -vel hasonulási szabályok. Régebben úgy tanultuk, hogy legénnyel, lánnyal, ma viszont így mondják: legény-nyal, lány-nyel!

140. Szia! Én vagyok az. Gyere ide ahol vagyok. 10perced van.

141. Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tulevelek a szonyegben.Boldog Karácsonyt!

142. Error! User IQ is too low!

143. Minden rendes férfi most a barátnőjével van vagy egy utszéli nővel kefél, de te amilyen buzi vagy most is csak a telefonod nyomkodod!

144. Felmérés szerint,azoknak a férfiaknak 90 százaléka homosexuális, akik a jobb kezükben olvassák az SMS-üket!

145. Én egy orgazmust okozó SMS vagyok, tudom, hogy Élvezed, mert látom, hogy mosolyogsz!

146. Az öngyilkosság egyetlen elfogadható módja,ha halálra szeretkezed magad.Ha meg akarsz halni hívj!

147. SEX is like NOKIA: connecting people; like NIKE: just do it; like PEPSI: ask for more; like COCA-COLA: enjoy!

148. Jimmy király volt, meghalt. Elvis király volt, meghalt. Most már egy kicsit kezdek én is félni.

149. George W Bush nevében köszönjük,hogy az elöző sms-vel aktivizálta és elinditotta Moszkva felé nukleáris tölteteinket.

150. Gratulálunk! A Természetgyógyászok Szövetsége felfedezte, hogy ön az egyetlen ember, aki szájrátétellel gyógyítani tudja a fitymaszűkületet!

151. Minden szál cigaretta 7 másodperccel megrövidíti az életet, minden szeretkezés 15 másodperccel meghosszabbítja. Üzenet a dohányosoknak: Kurjatok az életetekért!!

152. Manapság divat a kis telefon, kis autó, kis számítógép. Hamarosan eljön az adő, amikor a kis farok is divat lkesz. Akkor majd lehetsz te is vagány!

153. Szerettem volna neked valami okosat, szépet, izgatót, szexiset küldeni, de nem fértem fel a kijelzőre.

154. FIGYELEM! Azonnal vegye ki a SIM-kártyát! 5,4,3,2,1... túl késo! Ezentúl Ön a török ALDICOM szolgáltató ügyfele. Merhaba!

155. Hogyan lehet meghatározni a pinát földrajzilag? Fekete,m int Afrika, vérzik, mint Vietnám, ketté van hasítva mint Németország, és meg van BA**VA, mint ROMÁNIA!!!

156. Ha ez az SMS nem villog, neked sűrgősen sexre van szükséged!!!! Bye: Dóri

157. Tudomásunkra jutott, hogy az Ön szeretkezéseinek 78%-át hátulról, azaz "kutya" pózban végzi. A túl magas % arány miatt 2001-ben ebadó befizetésére kötelezem.

158. Kérem lazítson!Keresés... Keresés... Keresés...Hiba!Az agyat nem találom!Keresés befejezve :-)

159. Ébresztő, fa**odra sut a nap...

160. Mielőtt elolvasád ezt az üzenetet... ohh...most már mindegy..nagyon sajnálom.

161. TÁVIRAT! feladó: M^˘^á\|s˘^vĄĄ~i[l^˘á°5g 0@@°J@76Ö66V~ÖĄ˘K ^666 ^3É[[R`T˛@&E#D! ;; U#&J K^&Ö°°N°^YĄ@VĄ~B°^E N[E] K~EĄ#Z~DĄ#J!! @K\˘^Ąa2,,1s@{}z><#á~Ą^~s

162. Nyomkodj erőteljesen!!!

163. Elvis kiraly volt. Meghalt. Jimmy kiraly volt, meghalt. Kicsit kezdek en is felni

164. Az ön horoszkópja a következö két napra: rengeteg dicséretet kap munkatársaitól, ismeröseitöl, virágözön árasztja el. Ezen ne lepödjön meg, minden temetés ilyen

165. A világon minden ötödik ember Kinai. A mi családunk öttagu, tehát valaki Kinai. Ez lehet Apu.

166. A P. GSM BII kampányára reagálva bevezetjük a BUU szolgáltatást, amit falun, teheneket nevelő ügyfeleink számára találtunk ki. 800

167. Mivel ma a te szuletesnapod vagyon,minden szar a szadhoz ragadjon,aldjon meg az Isten usson meg a gutta sajat szemetdombodonn basszon meg a kutya.(szaby-tiby CJ-WOR)

168. Szija ne irj ne hivj ne keress, ÉNEK orán vagyok!!! Az országnak KIRÁLY kell!! (walti)

169. Bocs, hogy ilyen csúnyán írok!

170. Bekerültél a Guiness rekordok könyvébe,mert rájöttek,hogy a te lábad a legkisebb sakktábla,mert csak 1 paraszt fél el rajta

171. Nemtudok üzenetet írni...

172. Ha anális szexre van szükséged nyomd meg az 1-es gombot,ha franciára a 2-t, ha a normált választod a 3-t, ha az egész programod akarod hívj engem!!

173. ******** ******* ************* ********** ***** mit bamulsz, havazik!

174. Egész délelőtt azon gondolkodtam, mit tegyek, hogy a farkam 25 cm-es legyen! Az lesz a legegyszerűbb, ha félbehajtom!

175. Ha egy traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor egy Barkas hány nap alatt hoz el 4 németül bszélő krokodilt, aminek nincs haja, és üvöltenek a samponok???

176. Van 25 másodperced, hogy írj nekem.Ebből már 15 letelt, és ha nem ér ide 10 másodperc mulva, amiből már 8 letelt. Lógsz 100 puszival, de már az is letelt. Tartolzol!!! Tina.

177. Minden nap kiválasztok egy hozzám közelálló nagyon kedves személyt és kedves üzeneteket írok neki.Ez ma nem a Te napod KÖCSÖG!!!

178. Fordulj meg legyszi, mert nem vagyok benne biztos, hogy teged kivanlak annyira!

179. Amerikai felmeresek szerint minden buzi a jobb kezeben fogva olvassa el az sms-eit.! ** :-))) by ASPEN

180. Mire gondolsz?Kérlek írd ide:...Szex? Na most lebuktál!!!

181. Ezt az sms-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad.....

182. Az amerikai statisztikák szerint a disznók 30percig élveznek! Ezek után senki ne mindja nekem hogy a férfiak disznók!

183. Örömmel értesítjük, hogy megnyerte az "Aki nem dolgozik, annak nincs hiba a munkájában" címeres pályázatunkat.

184. A rendőrség keres valakit, aki csinos, szimpatikus, szexy, sármos és hihetlenül jó az ágyban! Te biztonságban vagy, de hova bujjak el?! Zolka

185. Önnek egy jóéjt puszis üzenete érkezett! Kérem a cuppanás után aludjon el és álmodjon a feladóról!:))

186. Miért a punci a legjobb motor? Mert önmagát olajozza, automastikusan passzol az összes dugattyúhoz, és mert minden 4. héten önállóan olajat cserél.

187. Kértem Isten adjon egy szál virágot, kaptam egy kertet. Kértem adjon egy korty vizet, kaptam egy folyót. Kértem adjon egy buzit, ezt a szamot kaptam.

188. Szia elküldenéd a számodat, sajnos elfelejtettem! by: BIG DADDY LACA

189. Tisztelt ügyfelünk! Az ön telefonja zavarja a hálózatot, ezért kérjük helyezze el a földön és kb. 1 méteres magasságból ugorjon rá. Megértését köszönjük.

190. Ezt az üzenetet a földönkívüliek inditották 3000 éve azzal a céllal, hogy megtalálják a Földön a legnagyobb marhát. Küldetés vége.

191. Az ön egyenlege 100 Ft.Kérjük töltse fel egyenlegét a 177-es számon.Köszönjük!

192. Ezúton is értesítjük, hogy fizetésemelése, abban az esetben lesz esedékes, ha IQja kétjegyűvé növekszik. (Szm0re)

193. Kivánok neked 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 ora szerelmet, 525600 boldog percet s 31536000 másodperc szexet! By sziszxy

194. Szeretnél velem lenni? (*) jelöld be: ( ) igen ( )nem ( ) csak sex ( ) igen ( ) nem (*) csak sex. OK, akkor 10 perc múlva nálad vagyok!!! - hzet

195. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20. BRAVO! Holnap majd az ábc-t gyakoroljuk! Mars

196. Lemerü......

197. Nem tudok írni...

198. **** ****** '''''''''' '''''''' havaseső bejön mi?!

199. Vigyázz!!! Bemondták, hogy a te telefonod is....... ............ ...... ........

200. *** ************* ******** ******* Mit bambulsz? Esik az eső!!!!!!!!

201. Csak a telefonod vagyok, azért sípoltam, hogy vegyél ki a zsebedből, mert túl közel vagyok a töködhöz és nagyon büdös. Szerintem megdöglött by laca 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.